'Tal kærligt med din partner og få nærhed og forståelse tilbage'Vi tages med dette kursus på en kærlig og tryg rejse med støtte til at se på vores relation og hvor det kan være gået galt for os. Vi guides til nænsomt at se på de følsomme områder i os selv og vores parforhold, hvor vi går fejl af hinanden og ikke føler os hørt. Og vi støttes med blide kommunikative øvelser, som bringer os til mere autenticitet og nærhed. En så fin investering i kærligheden.”

Miia Kruse, clairvoyant medie & coach
 
Kender du det, at kommunikationen er gået i stå imellem jer? Måske skændes I eller måske er jeres samtaler praktiske og blottet for nærvær, forståelse og kontakt i følelserne? 

…og det er et problem, fordi det slider på jeres forhold og på kærligheden imellem jer. Hvis det ikke forandrer sig, så kan det desværre ende med, at I glider fra hinanden. At I lige så stille giver op. Måske giver I i første omgang op på at tale sammen og på at nå ind til hinanden. I sidste ende kan det desværre lede hen til, at I opgiver jeres forhold og bliver skilt/går fra hinanden.

Derfor har jeg lavet onlinekurset Tal kærligt med din partner og få nærhed og forståelse tilbage, der i 3 simple trin viser dig, hvordan du udtrykker dig klart, oprigtigt og på en kærlig måde, så du kan få nærvær og forståelse tilbage fra din partner.

 

HVEM ER KURSET FOR:

 • Kurset er for dig/jer, der savner nærhed, fortrolighed og forståelse i jeres parforhold og som virkelig er KLAR til at gøre noget ved problemerne, så I kan blive de kærester, I ønsker at være - igen. Kurset er ikke noget quickfix, men det vil være en stor støtte for jer, der kan mærke, at det NU er tid til at arbejde med jeres relation og jeres kommunikation. Kurset kan fint stå alene og det kan også med fordel kombineres med parterapi.


 • Kurset er også for dig/jer, der er klar til at arbejde med dit/jeres forhold - og som ikke ønsker eller er klar til at gå i parterapi. Du/I kan sidde trygt derhjemme og arbejde med kursets øvelser i  dit/jeres helt eget tempo og ad den vej sætte skub i en vækstproces i jeres forhold til glæde for jer begge. Kursets pointer og øvelser er 'langtidsholdbare', så I kan vende tilbage til dem, når som helst I føler for at give jeres parforhold et boost.


 • Kurset er også for dig, hvis partner ikke ønsker at deltage i dette onlinekursus og heller ikke ønsker at gå i parterapi. Når du selv tager skridtet og begynder at arbejde med kursets øvelser, tager du din power og din handlekraft hjem , så du ikke behøver at vente på, at din partner bliver klar til at arbejde med jeres forhold. Det arbejde du gør her, gør du for dig selv. Samtidig vil dit arbejde styrke jeres parforhold og formentlig hjælpe din partner med at blive parat til at arbejde med jeres forhold, når han eller hun mærker, de positive forandringer dit arbejde med kurset bevirker i dig, i jeres kommunikation og i jeres relation.

 

I kurset får du/I:

 • Hjælp til at undersøge hvad DU egentlig har brug for, for at du føler dig forstået og elsket
 • Hjælp til at fortælle det til din partner, så han eller hun får lettere ved at høre, hvad du egentlig siger
 • Dermed forøges dine chancer for at føle dig hørt og elsket af ham eller hende
 • Hjælp til dybere at forstå hvad irritation/vrede er og hvordan den kan komme til udtryk i jeres kommunikation
 • Øvelser til at lære at genkende vrede i dig selv og ikke mindst til, hvordan du takler den på en konstruktiv måde
 • Hjælp til at erkende, hvad det sårbare, som vreden beskytter, er og hjælp til at udtrykke det til din partner
 • En roligere, mere oprigtig og åben kommunikation, fordi I hver især tør stå ved jeres mere sårbare sider og være ærlige med, hvad der foregår nedenunder den facon, I normalt taler sammen på
 • Konkret hjælp til at skabe en kærlig ramme om jeres samtale - og til at LYTTE.

 • Du bliver i stand til tage ansvar for din del af kommunikationen ved først selv at forstå, hvad du egentlig har brug for i den kommende samtale med din partner.

 • Du lærer at sætte en enkel og hjælpsom ramme op for jeres snak.

 • Rammen vil hjælpe jer med at tale sammen på en konstruktiv og kærlig måde, uden at skændes, give op, føle jer misforstået, føle jer uvigtige, føle jer tromlet.

 • I får hjælp til, hvordan I helt konkret strukturerer arbejdet med jeres kommunikation ud fra kursets øvelser fremadrettet. 

 • I får en nøjagtig køreplan for, hvordan I træner og integrerer jeres nye færdigheder i jer selv og hvordan I implementerer de nye gode tiltag i jeres kommunikation og hverdag


Dit/jeres udbytte:

Når I har gennemført hele kurset og fortsat arbejder med de øvelser I lærer, får I lettere ved at:

 • 'Blive på egen banehalvdel' i jeres samtaler med hinanden
 • Erkende, hvad der skal til for, at I hver især føler jer forstået og elsket
 • Genkende irritation/vrede i jer selv og gå til det sårbare underneden vreden og tale derfra
 • Sige tingene, 'som de er' - uden at tilpasse, please eller lave om
 • MÆRKE, hvordan I faktisk har det 
 • Læne jer ind i en ramme, der støtter samtalen, hvilket skaber tryghed, åbenhed og overskud til at LYTTE
 • Opleve at få nærhed og forståelse tilbage fra din partner

Alt i alt giver kurset jer ny læring, (selv)erkendelse og motivation for at komme hinanden nærmere og for at vise og give udtryk for jeres kærlighed til hinanden - uden at I gå på kompromis med jeres egne følelser og behov. 

 

JA TAK - Vi ER SÅ KLAR 

 

SÅDAN ER KURSET OPBYGGET:

MODUL 1: Videogennemgang

MODUL 2 Videogennemgang + et arbejdsark med alle øvelser til dette modul

MODUL 3 Videogennemgang + et arbejdsark med alle øvelser til dette modul

MODUL 4 Videogennemgang + et arbejdsark med alle øvelser til dette modul

MODUL 5 Videogennemgang

Kurset består af 5 optagede videogennemgange sat op i 5 moduler.

Heraf er Modul 2, Modul 3 og Modul 4 primærmoduler med tilhørende arbejdsark med øvelser til hvert modul.


KURSETS INDHOLD:

 MODUL 1 Introduktion - det kan I forvente af kurset

I introduceres til baggrunden for kurset, der er baseret på min lange erfaring som psykoterapeut og parterapeut. For mange par er det ofte kommunikationen, der går skævt og her går tre udfordringer igen for rigtig mange.

Måske kan du/I kan genkende dem?

 • I misforstår hinanden og den ene eller begge lukker af for dialogen - f.eks. fordi I er ramte, sårede, kede af det, føler afmagt, opgivelse eller irritation/vrede eller en blanding af disse følelser
 • I skændes og/eller er irriterede på hinanden. Ofte gentager de temaer I skændes om sig i et bestemt mønster
 • Du har svært ved at mærke, hvordan du egentlig har det nedenunder alle ordene - som du får sagt og som du hører. Det gør, at du ender med ikke at føle dig hørt, forstået og elsket af din kæreste


✅ MODUL 2 Hvad er svært og hvad savner I? 

Først undersøger du selv, hvad der er svært og hvad du savner.

Modulet giver jer eksempler på forskellige måder, hvorpå vi føler os elsket.

Opgaven er, at du undersøger hvilke af disse måder, du genkender bedst hos dig selv - og måske hos din partner?

Når du har arbejdet med opgaverne i MODUL 2, vil du være i stand til at forstå, hvad DU egentlig har brug for, for at du føler dig forstået og elsket.

Den indsigt vil betyde, at du kan fortælle det til din partner på en helt udramatisk måde.

Det gør, at din partner får lettere ved at høre, hvad du egentlig siger

- og dermed forøges dine chancer for at føle dig hørt og elsket af ham eller hende.


✅ MODUL 3 Genkend vrede i dig selv - og lær at takle den

I dette modul ser vi nærmere på irritation/vrede og på hvordan, den kan komme til udtryk i jeres kommunikation.

Gennem dit arbejde med opgaverne i MODUL 3 bliver du god til at forstå, hvad vrede er, hvordan du kan genkende vrede hos dig selv og takle den på en konstruktiv måde. Vreden beskytter noget, som er mere blødt og sårbart og det er dét, som du får hjælp til at erkende og at lære at udtrykke dig om til din partner. 

I vil opdage, at jeres kommunikation bliver mere rolig, oprigtig og følelsesmæssigt nærværende, når I hver især tør stå ved jeres mere sårbare sider og være ærlige med, hvad der foregår nedenunder den måde, I normalt taler sammen på.


MODUL 4 Sæt en kærlig ramme om jeres snak - og LYT

Her får I konkret hjælp til at skabe en kærlig ramme om jeres samtale - og til at LYTTE.

Gennem jeres arbejde med MODUL 4, bliver du i stand til tage ansvar for din del af kommunikationen. Ved først - bare for dig selv - at forstå, hvad du egentlig har brug for i den kommende samtale med din partner. Derpå lærer du at sætte en enkel og hjælpsom ramme op for jeres snak.

Og det vil betyde, at I kan tale sammen på en konstruktiv og kærlig måde, uden at skændes, give op, føle jer misforstået, føle jer uvigtige, føle jer tromlet. Derimod vil du oplevet at får nærhed og forståelse tilbage fra din partner.


✅  MODUL 5 Opsummering og kom godt videre - sammen.

Her samler vi trådene i en opsummering af kursets læring. Jeg anviser, hvordan I helt konkret strukturerer jeres arbejde med kursets øvelser fremadrettet.

I får en nøjagtig køreplan for, hvordan I træner og integrerer jeres nye færdigheder i jer selv og hvordan I implementerer de nye gode tiltag i jeres kommunikation og hverdag. 

Når I har gennemført hele kurset og fortsat arbejder med de øvelser, I lærer, vil I stå langt stærkere som par.

Som erfaren parterapeut, ser jeg store positive forandringer, når et par arbejder omhyggeligt med de udfordringer, som kurset her guider jer igennem. Når I har gennemført kurset og I fastholder arbejdet med de nye gode tiltag, vil I:

 • Få langt lettere ved, at 'blive på egen banehalvdel' i samtaler med hinanden
 • Have erkendt, hvad der skal til for, at I, hver især, føler jer elsket og forstået
 • Får begge lettere ved at sige tingene, 'som de er' - uden at tilpasse, please eller lave om
 • Kunne genkende irritation/vrede i jer selv og kan gå til det sårbare nedenunder vreden og tale derfra
 • Bedre kunne MÆRKE, hvordan I faktisk har det 
 • Kunne læne jer ind i en ramme, der støtter samtalen - det skaber tryghed, åbenhed og overskud til at LYTTE
 • Alt i alt få ny motivation til at nærme jer hinanden i åbenhed og mod på at vise og give udtryk for jeres kærlighed til hinanden - uden at gå på kompromis med jeres egne følelser 


Skal I også med på denne rejse med kurs mod et kærligere og mere åbenhjertigt parforhold?

Invester i onlinekurset: Tal kærligt med din partner og få nærhed og forståelse tilbage

Og invester i DIT parforhold;  kun 1.400 kr. for at få en varigt bedre kommunikation og forstå, hvilke følelser, ønsker og behov, der ligger bag konflikter og misforståelser i mellem jer.

 

Her er hvad deltagere på onlinekurset skriver: 

"Den allerstørste aha-oplevelse ved onlinekurset, var at kommunikation er noget alle kan bøvle med i et forhold.

Onlinekurset gør mig bevidst om at:

 - det at få en bedre kommunikation, er noget man skal øve sig på at få.

 - se på hvad jeg savner i mit forhold og hvorfor jeg bliver vred.

 - jeg kan støtte min hukommelse i, hvad jeg har brug for at arbejde med i vores kommunikation, fordi jeg kan høre det igen."